Kepez Belediyesi’ni iki ayda bin 500 öğrenci gezdi

Antalya'da ilköğretim öğrencilerinin yerel yönetimleri yerinde tanımaları için gerçekleştirilen proje kapsamında Kepez Belediyesi, iki ayda...

Antalya'da ilköğretim öğrencilerinin yerel yönetimleri yerinde tanımaları için gerçekleştirilen proje kapsamında Kepez Belediyesi, iki ayda 27 okuldan yaklaşık bin 500 öğrenciyi ağırladı.
Kepez Belediyesi’nin iki ay önce başlattığı projeyle belediye hizmet binasında misafir edilen öğrenciler ilk olarak birimleri geziyor. Kepez Belediyesi’nde Zabıta, Yazı İşleri, Halkla İlişkiler, Muhasebe, Evlendirme, Emlak, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler gibi idari birimleri gezen öğrenciler son olarak Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün makamında misafir ediliyor.
Kepez İlköğretim Okulu öğrencileriyle meclis toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Tütüncü, yerel yönetimlerin çalışma alanları hakkında öğrencilere bilgi verdi. Tütüncü, ilçede en büyük sorunun imar ve gecekondulaşma olduğunu bildirdi. Tütüncü, göreve geldikleri 3 yıla yakın bir süre içinde bu sorunları tek tek aşmaya başladıklarını kaydetti.
Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Hakan Tütüncü, bir öğrencinin “Belediye başkanı olmanın yolu nedir?” sorusuna, “İnanmak, iyi bir insan olmak ve elbette çok çalışmak.” karşılığını verdi.
Tütüncü, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz