Kepez Belediyesi'nin Ramazan Ayı Etkinlikleri

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamına iftar yemeği verdi.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamına iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile müteahhitler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Karataş iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, kendilerine iftar yemeği verme imkanı sağladığı için Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Başkan Tütüncü de Müteahhitler Derneği'nin iftar sofrasında Ramazan sevincini ilçe halkıyla paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Özyiğit, Türel, Tütüncü ve dernek üyeleri Ramazan etkinliği alanındaki geleneksel çarşıyı ve sivil toplum kuruluşlarının stantlarını gezdi.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz