Kepez Çocuk Meclisi Başkanını Seçti

Kepez Belediyesi’nin, Kepez Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile kurduğu ve geçtiğimiz günlerde ilk...

Kepez Belediyesi’nin, Kepez Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile kurduğu ve geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını yapan Kepez Çocuk Meclisi’nin EBKM’de gerçekleşen ikinci toplantısında, başkanlık ve komisyon üyeliği seçimleri yapıldı.

Kepez Çocuk Meclisi’nin EBKM’de düzenlenen ikinci toplantısına, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz’de katıldı. 23 Nisan günü resmi olarak açılacak olan Kepez Çocuk Meclisi’nin, ilkokul 4 ve ortaokul 7. sınıf öğrenci başkanlarından oluşan 550 üyesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde (EBKM) yapılan seçim ile başkan ve komisyon üyelerini belirledi. 16 adayın katıldığı seçimler sonunda Şahinevler Ortaokulu öğrencisi Mehmet Doğan, Kepez Çocuk Meclisi’nin başkanı oldu.

Reklam
Reklam

EBKM’de yapılan seçim ile çocuk meclisinin, başkanını ve komisyon üyelerini belirlediğini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, “Yetişkinler çoğu zaman, çocukların kendi dünyasında karşılaştığı sorunları bilememekte. Gelişim çağındaki bu durumdaki çocuklar fikirlerini ve düşüncelerini söylemekten kaçınan bireyler olarak toplum içinde yerini almakta. Kepez Çocuk Meclisi’yle ülkesine ve tüm insanlığa yararlı bireyler yetiştirmeyi, ortaklık bilinci oluşturarak dayanışma ve paylaşma duygularını geliştirmeyi, çocukların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda enerjilerini kanalize edebileceği ilgi alanlarının oluşturulmasını sağlamayı amaçladık” dedi.

Başkan Tütüncü, yapılan seçim ile göreve gelen Kepez Çocuk Meclisi Başkanı Mehmet Doğan’a ve tüm komisyon üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: