Kepez Devlet Hastanesi Inşaatına Bu Yıl Başlanacak

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 300 yataklı Kepez Devlet Hastanesi’nin yapımının bu yıl başlayacağını, ağız...

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 300 yataklı Kepez Devlet Hastanesi’nin yapımının bu yıl başlayacağını, ağız ve diş sağlığı merkezinin de önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağını açıkladı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, beraberindeki AK Parti Antalya milletvekilleri Gökçen Erdoğan Enç, Hüseyin Samani ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Kafkas’a Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük alana kazandırılacak 300 yataklı devlet hastanesinin ve Ahatlı Mahallesi’nde belediyenin tahsis ettiği araziye inşa edilecek ağız ve diş sağlığı merkezinin son durumunu sordu. Sağlık tesislerinin Antalya ve Kepez için acil ihtiyaç olduğuna işaret eden Tütüncü, her iki yatırımın yapımıyla ilgili sürecin hızlandırılmasını talep etti.

Reklam
Reklam

Bakan Yardımcısı Kafkas, Sağlık Bakanlığı olarak Kepez Devlet Hastanesi’nin bir an önce hayata geçmesi için gerekli bütün çalışmaları bitirdiklerini belirtti. Kafkas, hastaneyi yapması için mimari projesini Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderdiklerine işaret ederek, şöyle devam etti: “TOKİ hastanenin yapım ihalesine her an çıkabilir. Görüşmelerimiz devam ediyor. Hastanenin yapım ihalesine ya TOKİ en kısa zamanda çıkacak, çıkamaz ise Sağlık Bakanlığı olarak Kepez Devlet Hastanesi’ni yatırım programımıza alırız ve yapım ihalesine mutlaka çıkarız.”

“Kepez Devlet Hastanesi’nin inşaatına bu yıl içerisinde mutlaka başlayacağız.” diyen Agah Kafkas, ağız ve diş sağlığı merkezi ihalesinin ise önümüzdeki hafta yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz