Kepez ilçesi minik kramponları ödüllerini aldı

Medical Park Antalyaspor altyapısına genç yetenekler kazandırmak ve Antalya'da futbolu daha geniş tabana yayarak ilk...

Medical Park Antalyaspor altyapısına genç yetenekler kazandırmak ve Antalya'da futbolu daha geniş tabana yayarak ilk öğretim okullarında daha fazla öğrencinin spor yapmasını sağlamak amacıyla düzenlenen şenlikte ilk sonuçları alınmaya başlandı. Kepez İlçesi Minik Kramponlar Futbol Şenliğinde 8, 9, 10, 11 yaş final maçları Kepezspor Halı Saha Tesisleri'nde tamamlandı ve ödül töreni düzenlendi.
Törene Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Tarkan Tüzken, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özer Bedir, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eyüp Bülent Miran, Döşemealtı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe müdürü Ali Eryılmaz, TFF Antalya Bölge Antrenörü Emrah Aykurt, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Antalya Şube Başkanı Şakir Filiz, İl Hakem Kurulu Temsilcisi Nebi Koca, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Hüseyin Doğan, Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı Yöneticisi Lütfiye Altınkaya, Okul Müdürleri, Hakemler ve alt yapı antrenörleri katıldı.
Medical Park Antalyaspor yönetimi adına ise yönetici Emin Altıner katıldığı programda, futbol şenliğine sağladığı katkılardan dolayı Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özer Bedir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'e teşekkür plaketi verildi.
Kepez İlçesi Minik Kramponlar Futbol Şenliği'ne 91 takım, 1.365 öğrenci katıldı ve 178 maç oynandı. Müsabakalar sonunda yaş gruplarında birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupa ve hediyeleri verildi.
Kepezspor Halı Saha Tesisleri'nde ve Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı Sahası'nda oynanan maçlar sonunda minik kramponlar da tespit edilmiş oldu. Medical Park Antalyaspor’un Kepez İlçesi ile başlattığı bu uygulama sırasıyla diğer ilçelerde de uygulanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz