Kepez Kızları Sporla Buluşturdu

Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda açılışı yapılan 2. Bayanlar Bahar Voleybol Turnuvası’nda, 18’si lise, 17’si ortaokul...

Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda açılışı yapılan 2. Bayanlar Bahar Voleybol Turnuvası’nda, 18’si lise, 17’si ortaokul olmak üzere 35 takım şampiyon olabilmek için mücadele edecek.

Kepez Belediyesi, voleybol turnuvasıyla bu yıl da yüzlerce kız öğrenciyi sporla buluşturdu. Ortaokul ve liseler arası 2. Bayanlar Voleybol Turnuvası’na 35 takımla birlikte 414 öğrenci katıldı. Antalya merkez ilçelerdeki liseler ve Kepez’deki ortaokullar arasında organize edilen turnuvanın açılış töreni Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapıldı.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açılış töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin hem derslerinde başarılı olmalarını hem de kültürle, sanatla ve sporla uğraşmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından açılış töreni coşkusu, Çağlayan Lisesi Halk Oyunları Ekibi’nin folklor gösterisiyle devam etti. Antalya Yerel Lig’de şampiyon olan Kepez Belediyespor’un, yıldız ve genç bayan voleybol takımlarının yaptığı gösteri maçı ile tören sona erdi.

Turnuvanın açılışına Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, kulüp yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetinkaya ve turnuvada mücadele edecek olan takımların sporculara katıldı.

Turnuva, Antalya Valiliği, Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile düzenleniyor. Liselerden 18, ortaokullardan 17 olmak üzere turnuvaya 35 takım mücadele edecek. Liselerden 210, ortaokullardan 204 toplamda 414 sporcunun katıldığı turnuvada, 76 maç oynanacak. İlk maçları Pazartesi günü oynanacak olan turnuvanın bütün maçlarına Kepez Belediyesi Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Geleceğin filenin sultanlarının mücadelesine sahne olacak olan turnuva, 10 Mayıs’taki final maçları ve kupa töreniyle sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: