Kepez U17 Türkiye Şampiyonu

Kepez Belediyespor, normal süresi ve uzatmaları 0-0 beraberlikle sonuçlanan final maçında, Muğla Fethiyespor'a, penaltı atışlarında...

Kepez Belediyespor, normal süresi ve uzatmaları 0-0 beraberlikle sonuçlanan final maçında, Muğla Fethiyespor'a, penaltı atışlarında 4-2 üstünlük sağlayarak Türkiye U17 şampiyonu oldu.

Kepez Belediyespor Kulübü, futboldaki başarısına bir yenisini daha ekledi. 2010 yılında U19 Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor, bu kez U17'de de şampiyonluk kupasını kaldırdı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Kocaeli'de düzenlenen 2011-2012 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası finallerinde şampiyonluk kupası Antalya temsilcisinin oldu.

Reklam
Reklam

Muğla Fethiyespor, Samsun Kadıköyspor, Kayserispor ve Kepez Belediyespor'un katıldığı Türkiye Finali maçları 27 ve 28 Nisan'da Kocaeli İsmet Paşa Stadı'nda oynandı. Kayserispor'u 2-1 yenen Kepez Belediyespor ile normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın, uzatmalarında Samsun Kadıköyspor'u 3-2 yenen Muğla Fethiyespor adlarını finale yazdırdı.

İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanan final maçında ise normal süresi ile uzatmaları 0-0 berabere biten karşılaşma sonunda yapılan penaltı atışlarında Muğla Fethiyespor'u 4-2 mağlup eden Antalya temsilcisi Türkiye şampiyonu oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: