Kepez Ulus’a Yeni Muhtarlık Binası Ve Bilgi Evi Kurulacak

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ulus Mahallesi’nde yenileme çalışması devam eden Sadettin Küçük Parkı...

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ulus Mahallesi’nde yenileme çalışması devam eden Sadettin Küçük Parkı içine yeni muhtarlık binası ve bilgi evi yapılacağını açıkladı.

Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Zabıta birim müdürleriyle birlikte Fabrikalar, Yükseliş ve Ulus mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Tütüncü Ulus Mahalle Muhtarı Celal Gödüç’ü ziyaretinde yenileme çalışması devam eden Sadettin Küçük Parkı’nda, yeni muhtarlık binası ve bilgi evi yapacakları müjdesi verdi.

Reklam
Reklam

Muhtar Gödüç’le birlikte parktaki çalışmaları yerinde gören Tütüncü, yeni peyzaj düzenlemesi, aydınlatma, süs havuzu, mobilyalar, oyun grupları ile parkı modern bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi. Kadınların sosyal ve kültürel aktivitelerini yapabilecekleri 'hanımlar lokali' kuracaklarını da dile getiren Tütüncü, parkta ayrıca; koşu parkuru, basketbol sahası ve açık hava spor aletleri ile vatandaşlara spor yapma imkanı da sunacaklarını kaydetti.

Tütüncü, 4 bin 500 metre kare alana kurulu olan parkın içine inşa edecekleri bilgi evinde kütüphane ve internet hizmetinin ücretsiz sunulacağı bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: