Kepez'de 160 Öğrenci Aynı Anda Doğum Günü Pastası Kesti

Antalya Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda eğitim gören ocak-şubat doğumlu 160 öğrencinin yaş günü toplu olarak...

Antalya Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda eğitim gören ocak-şubat doğumlu 160 öğrencinin yaş günü toplu olarak kutlandı.

Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen törene katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerle birlikte doğum günü pastasını kesti.

Kepez Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Tütüncü, 12 ay açık olan ve çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Kepez Belediyesi Spor Okulu’nda söz konusu etkinliği gelenek haline getirdiklerini söyledi. Spor eğitimi alan gençlere moral vermesi bakımından benzer organizasyonların önemli olduğunu belirten Tütüncü, ocak-şubat doğumlu 160 öğrenciyle birlikte yaş günü pastasını kesti. Programa öğrencilerin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve veliler de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: