Kepez'de 400 Kişiye Evde Sağlık Hizmeti Verildi

Kepez Belediyesi'nin Evde Sağlık Projesi kapsamında 400 kişiye evde sağlık ve bakım hizmeti sunulduğu bildirildi.

Kepez Belediyesi'nin Evde Sağlık Projesi kapsamında 400 kişiye evde sağlık ve bakım hizmeti sunulduğu bildirildi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Evde Sağlık Projesi kapsamında 65 yaş üstü yaşlılara sağlık ve bakım hizmeti sunuluyor.

Proje kapsamında 5 ambulans ve 36 sağlık çalışanı ile hizmet verildiği kaydedilen açıklamada, ilçede 61 bin yaşlı yaşadığı, bu yaşlılardan evde sağlık hizmeti ve bakıma muhtaç 400'üne hizmet verildiği belirtildi.

Sağlık çalışanları arasında doktor, acil tıp teknisyeni, hasta bakıcı, hemşire, sosyal hizmet uzmanı, fizyoterapist, diyetisyen ve psikologlar yer alıyor.

Reklam
Reklam

Kepez Belediyesi'nin sağlık hizmetlerinden yararlanan isimler arasında yer alan Habibler Mahallesi'nde yaşayan 90 yaşındaki Zeynep Ertem, kendisine yardım eli uzatan belediye yetkililerine teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise projenin Türkiye'ye örnek bir proje olduğunu belirtti.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: