Kepez'de 90'lılar İçin 90'lar Konseri

Kepez Belediyesi, 1990'lı yıllarda doğan gençler için 'Unutulmayan 90'lar' konseri düzenledi.

Kepez Belediyesi, 1990'lı yıllarda doğan gençler için 'Unutulmayan 90'lar' konseri düzenledi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde 'Unutulmayan 90'lar' konseri düzenleyen Kepez Belediyesi, yüzlerce öğrenci ve veliye muhteşem bir gece yaşattı. Murat Evren Orkestrası'nın solistleri Fulya Ölmez ve Alper Kuş'un, Çelik, Sezen Aksu, Tarkan, Haluk Levent, Kenan Doğulu gibi daha bir çok sanatçının 90'lı yıllara damgasını vurmuş şarkılarını seslendirdiği gecede, gençler gönüllerince eğlendiler.

2012 yılında kültür ve sanatsal faaliyetlere ağırlık verdiklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her ay 50'nin üzerinde etkinlik düzenlediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü, Kepez'de her türlü sanat ve kültürel etkinliğin gerçekleştirildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: