Kepez’de İç Anadolu Ezgileri

Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerinde, Antalya’da bulunan hemşehri dernekleri düzenledikleri gecelerle, kültürlerini, geleneklerini, folklorlarını tanıtma...

Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerinde, Antalya’da bulunan hemşehri dernekleri düzenledikleri gecelerle, kültürlerini, geleneklerini, folklorlarını tanıtma ve paylaşma fırsatı buluyor.

Kepez Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Diyarbakır Tanıtma-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şubesi’nin düzenlediği “Eyvan Gecesi”nin ardından bu kez de Antalya Sivaslılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı “İç Anadolu Ezgileri” konseri düzenledi.

Sivaslılar Eğitim-Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı’nın, Kepez Belediyesi Ramazan etkinlik alanında düzenlediği “İç Anadolu Ezgileri” konserinde sahne alan Ozan Gündemi, İzzet Öztürk ile Çiğdem Kaya’nın seslendirdiği birbirinden güzel türkülere halaylarla eşlik eden Antalyalılar, güzel bir Ramazan akşamı geçirdiler.

Reklam
Reklam

Antalya Sivaslılar Eğitim-Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı üyelerini yalnız bırakmayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü gecede yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı boyunca bu programları sizlere buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Gecenin sonunda, Sivaslılar Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Yavuz Akay, desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Tütüncü de Sivaslılar Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Yavuz Akay ile sanatçılara çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: