Kepez'de Kadınlar Güne Sporla Başlıyor

Kepez Belediyesi, uzman ve profesyonel antrenörler eşliğinde 8 noktada kadınlara yönelik ücretsiz pilates, aerobik ve step kursları düzenliyor.

Kepez Belediyesi, uzman ve profesyonel antrenörler eşliğinde 8 noktada kadınlara yönelik ücretsiz pilates, aerobik ve step kursları düzenliyor. Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda kadınları ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede ilk kez 2011 yılında kadınlara yönelik pilates, aerobik ve step kurslarının verilmeye başlanndığını bildirdi. Kepezli kadınların çok şanslı olduğunu belirten Tütüncü, "Kadınlarımız, ilçenin farklı noktalarında güne sağlıklı ve zinde başlıyorlar. Yaptıkları sporla genç ve sağlıklı kalmanın yollarını arıyor. Kadınlarımızı burada görmekten biz de çok mutlu oluyoruz" dedi. Tütüncü, kadınların bu tür kurslarla sporun yanı sıra sosyalleştiğine de dikkati çekerek, önceleri spor imkanı bulamayan kadınların, şimdi uzmanlar ve diyetisyenler eşliğinde çeşitli sağlık programlarına katılıp, sağlıklı yaşamla buluştuklarını dile getirdi. Antrenör Burcu Sergün ise step, aerobik ve pilates derslerine katılan kadınların egzersizlerle hem kilo verdiklerini hem de sağlıklı bir vücuda kavuşup sosyalleştiklerini belirtti. Kadınların, Duraliler İlkokulu, Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol - Ayhan Demirkol Kız Meslek Lisesi, Varsak İlkokulu, Beşkonak İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu çadır tarzı spor salonlarında, Zafer Mahallesi’nde bulunan Cumartesi Pazarı’nda ve Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda, hafta içi her gün 09.00-12.30 saatleri arasında uzman antrenörler eşliğinde spor yapabilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz