Kepez’de Nuray Hafiftaş Konseri

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri’nin son haftasında Nuray Hafiftaş, sevilen türkülerini Kepezliler için seslendirecek.Kepez Belediyesi’nin Ramazan...

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri’nin son haftasında Nuray Hafiftaş, sevilen türkülerini Kepezliler için seslendirecek.

Kepez Belediyesi’nin Ramazan Şenlikleri, sevilen sanatçı Nuray Hafiftaş konseriyle devam ediyor. 11 Ağustos Cumartesi akşamı Kepez Ramazan şenlik alanında sahne alacak olan Nuray Hafiftaş, sevilen türküleri Kepezliler için seslendirecek.

Her akşam geleneksel Ramazan tadında ayrı bir etkinliğe yer verdiklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Nuray Hafiftaş’ın konser vereceği şenlik alanında tüm Kepezlileri görmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: