Kepez'de Ramazan Nostaljisi Yaşanıyor

Antalya’nın Kepez ilçesinde vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferini geleneksel Ramazan etkinliğinde yaşıyor.Kepez...

Antalya’nın Kepez ilçesinde vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferini geleneksel Ramazan etkinliğinde yaşıyor.

Kepez Belediyespor Tesisleri’nde kurulan etkinlik alanında Kepezliler, hem geleneksel Ramazan eğlencelerini yeniden yaşıyor hem de oruç ayının kardeşlik ortamını paylaşıyor. Kepezliler, 30 gün sürecek olan şenlikte, geleneksel temaşa sanatlarını, hemşehri gecelerini, ünlü sanatçıların konserlerini izleme imkânı bulacak. İftar çadırının da kurulduğu alanında, Türk evlerinden oluşan çarşı da hizmet verecek. Çocuklar da etkinlik alanına kurulan lunaparkta doyasıya eğlenecek. Ramazan etkinliğinin ikinci gününde ise Hacivat-Karagöz gösterisiyle birlikte Türk halk müziği sanatçısı Gökmen bir konser verecek.

Reklam
Reklam

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinliği’nde, Orhan Hakalmaz 13 Temmuz’da, Orhan Ölmez 20 Temmuz’da, Ayna Erhan Güleryüz Grubu 27 Temmuz’da, Murat Göğebakan 4 Ağustos’ta sahne alacak.

Asım Akkuş, Ömer Karaoğlu, Orhan Aykut, Burak Ahıskalı gibi sanatçıların da konser vereceği etkinlikte, Doğu ve Güneydoğular Sıra Gecesi, İç Anadolular Gecesi, Karadenizliler Gecesi, Aşıklar Gecesi, Teke Yöresi Gecesi, Yörükler Gecesi, Kerkük Gönül Gecesi, Konyalılar Gecesi de olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz