Kepez'de Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk ve orta dereceli okullar arasında satranç turnuvası düzenleyeceklerini bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk ve orta dereceli okullar arasında satranç turnuvası düzenleyeceklerini bildirdi.

Tütüncü, Duraliler İlköğretim Okulu'nun satranç sınıfının açılışını yaptı. Tütüncü, burada yaptığı konuşmada 5 merkez ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar arasında satranç turnuvası düzenleyeceklerini söyledi. Yarışmayı Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştireceklerini anlatan Tütüncü, satranç branşının hem eğiten hem de eğlendiren bir spor dalı olduğunu, öğrencilere stratejik düşünmeyi sağladığını ve zihin gelişimini arttırdığını kaydetti. Tütüncü, bundan dolayı satranç branşına büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Başkan Tütüncü, turnuvada derece alanları kupa ve madalya ile ödüllendireceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: