Kepez'de Şehit Polisin Adının Verildiği Park Yenilendi

Kepez Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki şehit Özel Harekat Başpolisi Kadir Can'ın ismini verdiği parkın yenileneme çalışmalarını tamamladı.

Kepez Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki şehit Özel Harekat Başpolisi Kadir Can'ın ismini verdiği parkın yenileneme çalışmalarını tamamladı.

Kepez Belediyesi, meclis kararıyla Cudi Dağı'nda terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada şehit olan Özel Harekat Başpolisi Kadir Can'ın isminin verildiği parkta başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Atatürk Halı Saha Tesisleri'nin yanında yer alan ve mobilyaları, peyzajı, spor alanları eskidiği için kullanılamaz hale gelen park yeniden inşa edildi.

Reklam
Reklam

Parka çocuk oyun mobilyaları, açık hava spor aletleri konularak, atıl halde duran iki basketbol ve futbol sahaları da yenilendi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca aynı mahallede 2627 Sokak'taki 3 dönümlük alanı da yeşillendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, modern siteleri ve eğitim kurumlarıyla Kepez'in en güzel yerleşim yerlerinden biri olan Atatürk Mahallesi'nin modern görünümüne yakışmayan iki alanı yenileyerek halkın hizmetine açtıklarını söyledi.

Tütüncü, meclis kararı ile parka Şehit Özel Harekat Başpolisi Kadir Can'ın isminin verildiğini belirtti.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: