Kepez’de ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtılacak

Antalya’daki Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) 22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanacak Diş Hekimleri Haftası’nda,...

Antalya’daki Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) 22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanacak Diş Hekimleri Haftası’nda, Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçede ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtacak.
YÖRSİAD yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Diş Hekimleri Haftası’nda vatandaşlara ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtmak istediklerini anlatan YÖRSİAD temsilcileri, Başkan Tütüncü’den destek istedi.
YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, her yıl bir sosyal proje ürettiklerini, bu sene diş sağlığının önemini vurgulamak istediklerini belirtti. Beken, bu yıl Kepez’de kuracakları yörük çadırında vatandaşlara ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtmayı planladıklarını söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de YÖRSİAD’a kendilerinden istediği yer tahsisi konusunda destek vereceklerini kaydetti. Tütüncü, ilgili başkan yardımcısını arayarak projenin amacına uygun olacak şekilde halkın yoğun olduğu bir bölgede YÖRSİAD’a yer gösterilmesi talimatını verdi.
Başkan Tütüncü, projeyi daha da genişletmenin mümkün olduğunu belirterek, ilçede birkaç ayrı noktada kurulacak çadırlarda ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtılabileceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz