Kepez'de 'yıldırım Gürses' Konseri

Kepez Belediyesi, unutulmaz besteci ve yorumcu Yıldırım Gürses'i EBKM'de düzenleyeceği 'Yıldırım Gürses Besteleri' konseri ile...

Kepez Belediyesi, unutulmaz besteci ve yorumcu Yıldırım Gürses'i EBKM'de düzenleyeceği 'Yıldırım Gürses Besteleri' konseri ile anacak.

Kepez Belediyesi Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor.

Nisan ayı etkinlikleri, 3 Nisan Salı günü AKMEK tarafından Duacı köyü Kurs Merkezi'nde verilecek olan 'Kanser ve Kanserden Korunma Yöntemleri' semineri ve İsmet İnönü Meslek Lisesi Fotoğraf Kulübü öğrencilerinin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi fuayesinde açacakları 'Fotoğraf Sergisi' ile start alıyor.

Reklam
Reklam

Aynı akşam Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde unutulmaz bestekar ve yorumcu Yıldırım Gürses anısına düzenlenen, solist Serdar Şengül'ün sahne aldığı 'Yıldırım Gürses Besteleri' konseri düzenlenecek.

1940 yılında Bursa'da doğan ve 1997 yılında İstanbul'da vefat eden Türk Sanat Müziğinin önemli besteci ve yorumcularından olan sanatçının, 'İçime Hüzün Doluyor', 'Gençliğe Veda', 'Son Mektup', 'Aşkın Bahardır', 'Bir Garip Yolcu' ve 'Eller' gibi unutulmaz eserler olmak üzere 350'ye yakın eseri bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: