Kepez'de Yol Yapım Çalışmaları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ulus Mahallesi'nde altyapı ve kazı çalışmalarıyla tahrip olan yolların yenileneceğini bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ulus Mahallesi'nde altyapı ve kazı çalışmalarıyla tahrip olan yolların yenileneceğini bildirdi.

Tütüncü, Ulus Mahalle Muhtarı Celal Gödüç'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tütüncü, mahallenin ihtiyaçlarını plan ve program içinde karşıladıklarını söyledi. Mahallenin Gazi Bulvarı'ndaki 16 dönümlük Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı yenilediklerini anlatan Tütüncü, parkın sanat galerisi, masal kahramanı heykelleri, Selçuklu mimarisi büfeleri, taş işçiliği ve renkli ışıklandırmalarıyla kentin en güzel parklarından biri olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Mahalleye modern bir muhtar evi ve 4 dönümden oluşan Sadettin Küçük Parkı'na da modern bir imaj kazandırdıklarına dikkati çeken Tütüncü, kanalizasyon, doğal gaz, elektrik alt yapı kazıları sonucu mahalledeki yolların ve kaldırımların kullanılamaz hale geldiğini ifade etti.

Tütüncü, Ulus'taki tüm cadde ve sokakların asfaltlarını yenileyeceklerin dile getirdi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: