Kepez'deki 22 Hastaya Ücretsiz Muayene Imkanı

Kepez Belediyesi tarafından "Evde Bakım ve Sağlık Projesi" kapsamında 65 yaşın üzerindeki 22 hastanın özel bir hastanede ücretsiz olarak muayene

Kepez Belediyesi tarafından "Evde Bakım ve Sağlık Projesi" kapsamında 65 yaşın üzerindeki 22 hastanın özel bir hastanede ücretsiz olarak muayene olması sağlandı.

Kepez Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kepez Belediyesi sağlık ekibi tarafından evlerinde sağlık taramasından geçirilen 22 hastanın daha detaylı kontrolden geçirilmeleri amacıyla özel bir hastanede check-up yaptırıldığı bildirildi. Sağlık ekibi gözetiminde evlerinden alınan hastaların, hastanedeki kontrollerinin ardından tekrar evlerine bırakıldıkları kaydedildi.

Reklam
Reklam

Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Yunus Şahin, 65 yaşın üstündeki insanların güçlükle hastaneye gidebildiklerini belirterek, Kepez Belediyesi'nin başlattığı proje ile kolaylıkla sağlık kontrollerini yaptırabildiklerini ifade etti.

Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye ve belediye çalışanlarına örnek bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür etti.

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: