Kepez’den Şehitlere Mevlit

Kepez Belediyesi terör nedeniyle şehit olan güvenlik görevlileri için Cuma günü mevlit okutacak ve aşure...

Kepez Belediyesi terör nedeniyle şehit olan güvenlik görevlileri için Cuma günü mevlit okutacak ve aşure dağıtacak.

Dokuma bölgesi Mithat Paşa Caddesi’nde bulunan Süleymaniye Cami’nde düzenlenecek olan mevlit programı saat 10.00 başlayacak. İmamlar Mehmet Uysal, Mehmet Çetmi ve Osman Gök tarafından Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunacak. Cuma namazının ardından ise caminin bahçesinde Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtılacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de vatan ve bayrak için canlarını feda eden kahraman şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak, ailelerinin acılarını paylaşmak ve kardeşlik ortamını pekiştirmek adına mevlit programını düzenlediklerini belirtti. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, “Siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Antalyalıları Cuma günü, aziz şehitlerimiz için birer Fatiha okumaya ve dua etmeye davet ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: