Kepez'den Suriye'ye Yardım Eli

 Kepez Belediyesi ve Kutup Yıldızı Gençlik Derneği işbirliğiyle oluşturulan iki tır insani yardım malzemesi, iç savaşın yaşandığı Suriye'ye gönderildi. 

Kepez Belediyesi ve Kutup Yıldızı Gençlik Derneği işbirliğiyle oluşturulan iki tır insani yardım malzemesi, iç savaşın yaşandığı Suriye'ye gönderildi. Kepez Belediyesi ve Kutup Yıldızı Gençlik Derneği, iç savaş yüzünden mağdur olan ve kış şartlarında hayata kalmaya çalışan Suriyelilere yardım eli uzattı. İki kurumun işbirliğiyle oluşturulan iki tır insani yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi. Yatak, battaniye ve nevresim takımlarının bulunduğu yardımlarla yüklü iki tır, Kepez Belediyesi'nin otoparkından hareket etti. Dernek üyeleriyle yardım konvoyunu uğurlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada yaptığı açıklamada, Kutup Yıldızı Gençlik Derneği ile çok güzel bir hayır işine imza attıklarını söyledi. Tütüncü, savaş ortamında hayata tutunmaya çalışan Suriye halkına insani yardım konvoyunu bir kez daha gönderdiklerini belirtti. İnsanı yardım tırlarında, 500 yatak, 500 battaniye ve 500 nevresim takımı bulunduğunu kaydeden Tütüncü, "Bu malzemeler, çetin kış şartlarının yaşandığı şu günlerde hayata tutunmaya çalışan, savaş mağduru kardeşlerimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır" dedi. Kutup Yıldızı Gençlik Derneği Başkanı Melikşah Tuğ da yardım çalışmasına desteklerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından iki tır, Suriye'ye doğru yola çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: