Kepler Gelecekteki Hedefe Atıldı

Akçakoca Turizm İşlemeciliği Yüksek Okulu kuruluşunun 20. yılında 16. dönem mezunlarının kep atma törenine Akçakoca...

Akçakoca Turizm İşlemeciliği Yüksek Okulu kuruluşunun 20. yılında 16. dönem mezunlarının kep atma törenine Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Yüksek Okul bahçesindeki mezuniyet kutlama etkinliklerinde konuşan Rektör Şerifoğlu, üniversiteyle ilgilerini kesmemelerini, hiç olmayacak şeyleri dahi hayal etmelerini istedikleri öğrencilere "Sizleri çağımıza uygun bilgi ve becerilerle donattık. Sizler kendinize olan özgüveninizle başaramayacağınız işlerin olmayacağı bilincindesiniz. Hiç olmayacak şeyleri dahi hayal ediniz, ediniz ki bu öz güven sizi daha yükseklere taşısın. Gittiğiniz yerlerden gururlanacağımız haberler bekliyoruz. Üniversitenizle ilginiz kesmeyiniz" dedi.

Reklam
Reklam

İlk üçe giren öğrencilere birer altın armağan eden Başkan Fikret Albayrak üniversitelerin bulunduğu şehir, toplum ve ülke üzerindeki olumlu katkılarına değinerek "Ülkemize ve halkımıza hizmet yolunda sizlere emek veren bilgi ve beceriyle donatan aileniz ve öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. Onların önerilerini her zaman dikkatle değerlendireceğiniz umudunu taşıyarak hepinizi Akçakoca'nın turizm elçileri kabul ediyor ve yeni yaşamınıza uğurluyorum. Gittiğiniz her yerde bu konuda katkı vereceğiniz umuduyla güle güle diyorum, yolunuz açık olsun" diye konuştu.

Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Akif Öncü, Karadeniz Bölgesinde İlk Kez Ulusal Turizm Kongresini gerçekleştirmesi, LC Waikiki işbirliği 400 çocuğa giysi projesi, basketbol ve voleybolda birimler arası birincilikleri gibi ilkleri bu yıl gerçekleştiren bir kurum olma başarısına dikkat çektiği, anne babalara yönelik olarak "Hiçbir başarı tek başına gelmez. Siz anne ve babalar olarak başarının önemli bir parçasısınız. Böylesine evlatlara sahip olmalarından gurur duymalısınız. Önemli iki sorunumuz olan yol ve barınmadan yurt sonbaharda yani önümüzdeki yıl 500 kişilik kapasitesiyle hizmete giriyor. Doğal gazımızın çalışmaları başladı. Onun tamamlanmasının ardından yolumuzun da yapılacağını umuyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Tören okul birincisinin öğrenciler adına yaptığı konuşmasında "Başkaları için belki çok sıradan olan bu kent bizim için çok anlamlı. Bundan sonra gerçek yaşama tutunma mücadelemiz içinde burada öğrendiklerimizle katkılar sunma gayretinde olacağız" dediği konuşmasının ardından yıl içersinde başarılı çalışmaların sahiplerine ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: