KEPSAŞ'ın Açılışı Yapıldı

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Ananoniş Şirketi (KCETAŞ) bünyesinde kurulan Kayseri Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (KEPSAŞ), törenle açıldı.

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Ananoniş Şirketi (KCETAŞ) bünyesinde kurulan Kayseri Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (KEPSAŞ), törenle açıldı.

KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 1928 yılında Türkiye'de elektrik üretimiyle başlayan KCETAŞ'ın, dağıtım ve satış işi yürüten sektöründe model bir şirket olduğunu, en büyük gücü de Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden aldığını söyledi.

Bazı sektörlerde yeni yapılanmayla beraber hizmetin doğası ve tabiatının değişmeye başladığını vurgulayan Atasoy, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Dağıtım ve perakende ayrı ayrı şirketler oldu. KCETAŞ'tan yeni bir şirket olan KEPSAŞ doğdu. Her iki şirketimizin de müşteri hizmetlerini daha etkin ve verimli sunması, vatandaşlarımızın daha az yorulması, daha etkin ve konforlu ortamda hizmet alması amacıyla mevcut binamızın bir bölümünü, bu amaca yönelik müşteri hizmetleri servisine dönüştürdük. Kayseri'deki vatandaşlarımız, elektik hizmeti alımındaki kalite ve standardın burada da devam ettiğini görmüş olacaklar."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki de KCETAŞ'ın, yenilikleri, müşteri hizmetleri ve faaliyetleriyle sektöründe ortaya koyduğu performansıyla Türkiye'de gözde bir şirket olduğunu anlattı.

Kamudaki hizmet verme anlayışının değiştiğine dikkati çeken Özhaseki, şöyle konuştu:

"Eskiden kamu kurumları bir hizmet vermeye çalıştığında veya verdiğinde bunu vatandaşa bir lütuf olarak sunardı. Yani, 'Biz kamuyuz, siz tebaasınız, size hizmet veriyoruz, daha ne istersiniz, alın işte. Ne verirsek onu alacaksınız'. Vatandaş, kamu kurumlarının kapısından girmeye korkar veya girdiği zaman kim tarafından azarlanacağını bilemezdi. Ezile, büzüle girer, çıkardı. Zaman içerisinde, 'Hayır, bu hizmettir, vatandaşın hakkıdır, verilmesi gereklidir' gibi bir fikre gelindi. Bu, ülke için bir aşamaydı. Belediyelerde de bu yaşandı. Şimdi gelinen noktada müşteri memnuniyeti esas oldu. İnsanoğlunun rahat etmesinin, mutlu olmasının birinci planda olduğu bir döneme geldik. Elektrik şirketimizin de bunu böyle öngörerek buraya gelen hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında en üst düzeyde hizmet verilmesini öngörmesi, takdire şayandır."

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından törene katılanlar, KEPSAŞ'ın hizmet birimini gezdi.

Muhabir: Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: