Kerem Aktürkoğlu Benfica taraftarını kendisine aşık etti! Rio Ave karşısında 4 dakikada 2 gol attı, hat trick yaptı

Galatasaray'dan ayrılarak Benfica'ya transfer olan ve buradaki performansıyla ağızları açık bırakan Kerem Aktürkoğlu son oynanan Rio Ave mücadelesinde 4 dakika içinde 2 gol atarken ilk yarıdan hat-trick yaptı ve herkesi bir kez daha şaşırttı. Kerem'in 3 gol attığı mücadelede Benfica rakibini 5-0 mağlup etti. İşte detaylar...

Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu gerek attığı gollerle gerekse gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Benfica'nın Feyenoord'u konuk ettiği maçta fileleri havalandıran Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü golünü atarken bu golle birlikte devler liginin yeni formatında bir ilki başarmıştı.

TARİHE GEÇMİŞTİ

Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, sırasıyla Kızılyıldız, Atletico Madrid ve Feyenoord ağlarını sarsarken Devler Ligi'nin yeni formatında üç maçta üç gol atan ilk ve tek oyuncu olarak tarihe geçmişti.

Reklam
Reklam

4 DAKİKADA 2 GOL

Portekiz Ligi'nde de müthiş bir performans gösteren Aktürkoğlu, ligin 9. haftasında sahasında Rio Ave karşısında oynanan karşılaşmada 4 dakikada 2 gol kaydederek kendisine hayran bıraktı.

HAT-TRİCK YAPTI

Başarılı oyuncu 12, 16 ve 45+2. dakikalarda attığı gollerle takımını ilk yarıdan 3 farklı öne geçirmeyi başarırken ligde çıktığı 4. maçında 5. golünü kaydetti.

Anahtar Kelimeler: