Keremcem, Disney Channel'da <font color="red">İzle</font>

Keremcem, "High School Musical"ın büyük bir merakla beklenen devam filmi, "High School Musical2"nin soundtrack albümünde iki şarkı seslendirdi…

Keremcem'in videosunu izleyin

İlki büyük başarılara imza atan ve izlenme rekorları kıran High School Musical filminin ikincisi ekrana gelmek için gün sayıyor…

Gençlerin büyük bir sabırla beklediği film, Türkiye'de ilk kez, 5 Ekim'de Disney Channel'da yayınlanacak…

Filmde yer alan iki şarkı, filmin yayınlandığı her ülkede, o ülkeye ait sanatçılar tarafından seslendiriliyor ve bu iki şarkı aynı zamanda filminin DVD'sinde de yer alıyor.

Reklam
Reklam

Keremcem'in seslendirdiği şarkıların klipleri Disney Channel'da ve müzik kanallarında yayınlanıyor. Hem Türkiye hem kendisi için çok önemli bir başarıya imza atan Keremcem, projenin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Dünya çapında büyük bir başarı elde eden filmin, soundtrack albümünde iki şarkı seslendirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran, soundtrack albümleri 2.5 milyonun üzerinde satan, 2 Emmy ödüllü High School Musical'ın devam filmi HSM2'de olaylar yaz tatilinde geçiyor. İlk filmde okul müzikalinde başrol oynamak isteyen ve rüyalarının peşinden giderek diğer öğrencilere de ilham kaynağı olan lise arkadaşları Troy ve Gabriella'nın maceraları ekranlara gelmişti. HSM2'de ise okul tatilde. Troy, Gabriella ve diğer kahramanlar eğlenceli bir yaz tatiline hazırlanıyor.

Emmy ödüllü usta yönetmen Kenny Ortega'nın yine Emmy ödüllü koreograflar Charles Klapow ve Bonnie Story ile birlikte gerçekleştirdiği yenilikçi TV filmi High School Musical2'ın senaryosu, eski bir müzik yazarı olan Peter Barsocchini tarafından kaleme alındı.

Reklam
Reklam