Kereste Meydanında Korkutan Yangın

Elazığ sanayi sitesinde bulunan keresteciler sitesinde yangın çıktı. Boş bir arsa üzerinde bulunan kerestecilere ait tahta ve keresteler yandı.

Elazığ Keresteciler sitesinde birkaç esnafa ait olduğu belirtilen keresteler, arsadaki otların yanmasıyla birlikte bir anda alev aldı. Elazığ itfaiyesinin zamanında müdahalesi ile yangın siteye yayılmadan kontrol altına alındı.

Sigara izmaritinin kuru otları tutuşturması sonucu çıktığı tahmin edilen yangının büyüyerek keresteleri tutuşturduğu ifade edildi. Boş alandaki kerestelerinde kuru olması nedeniyle yanının bir anda büyüdü.

Elazığ İtfaiye ekipleri zamanında müdahalesi ile yangın diğer esnafa ve yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Reklam
Reklam

Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Ajans23/23

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: