Kerim Aydoğan hazine arazilerini istila etti

Alanya Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan'ın Kargıcak beldesin’de yaklaşık 200 dönüm hazine arazisini izinsiz kullandığı ortaya çıktı.

Alanya Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan'ın Alanya'nın Kargıcak beldesin’de yaklaşık 200 dönüm hazine arazisini izinsiz kullandığı ortaya çıktı.

Alanya Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan'a Kargıcak Beldesi’nde Goltcity otelin arka kısmında buluna yaklaşık 200 dönüm hazine arazisini izinsiz kullandığı ortaya çıktı.

Vatandaşların şikayeti üzerine Alanya Milli Emlak Müdürlüğünce yapılan incelemede hazineye ait araziyi izinsiz olarak kullandığı ve bu alanı muz bahçesine çevirdiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre Milli emlak müdürlüğü ekipleri bölgede 2 defa inceleme yaptıklarını ve çalışmaların devam ettiğini yapılan uyarının dikkate alınmadığını tesbit etmiş konu hakkında kaymakamlığına bilgi verişmiş, Kaymakamlık, Kargıcak Belediyesi'ne o alandaki çalışmanın durdurulması, Jandarma komutanlığına ise o bölgenin boşaltılması için talimat verildiği öğrenildi.

HALK TEPKİLİ

Milli emlak müdürlüğünce gereken tutanakların tutulmasına rağmen o alanda çalışmaların devam ettiğini gören halk tepkili. Bölge halkı neden bu alanda faaliyet devam ediyor niçin belediye ve kolluk kuvvetleri bu olayın önüne geçmiyor insanın aklına acaba birileri Sayın Kerim Aydoğan’ı koruyormu? diye tepki gösterdikleri görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: