Kerimcan Durmaz'dan askerlik açıklaması

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada askere gideceği yönünde TT olan Kerimcan Durmaz, askerlik konusundaki iddialara son noktayı koydu.

Renkli Sayfalar programına katılan Kerimcan Durmaz, hakkında çıkan celp kağıdındaki ismin bir benzerlik olduğunu, askerliğini 2018 yılına kadar tecil ettirdiğini söyledi. Durmaz, 'Sosyal medyada paylaşılan sevk kağıdında adı geçen kişi ben değilim, isim benzerliği. Ben geçen sene 'Askerlik yapamaz' raporu aldım' dedi.

Kerimcan, Renkli Sayfalar programı sunucularının 'Tecil dolduktan sonra askerliğini yapacak mısın?' sorusuna, ise 'Zamanı gelince tabiki gitmek isterim ancak o zaman işlerimin ne durumda olacağını da görmek gerek' şeklinde yanıt verdi.

Sosyal medya fenomeni özel hayatıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Küçük yaşlarından beri modaya meraklı olduğunu ve tasarımlar çizdiğini söyleyen Durmaz, ilk evini kısa bir süre önce aldığını açıkladı. Sanıldığı ve konuşulduğu kadar yüksek paralar kazanmadığını söyleyen Kerimcan, bir dönem moda blogerlığı yaptığını da söyledi.
MAFYA KOMEDİSİNDE OYNAYACAK

Kerimcan Durmaz, Ocak ayında çekimlerine başlanacak filmiyle ilgili de konuştu. Mafya komedi türündeki bir filmde yine bu tarz bir karaktere hayat vereceğini söyleyen Durmaz, senaryodaki bazı bölümleri beğenmediği için revize edilmesini istediğini de sözlerine ekledi. Son olarak doğum gününde kendisine pahalı bir hediye veren Demet Akalın'a teşekkürlerini sunan Durmaz, "Ünlü isimlerin bana jest olsun diye hediye aldıklarını düşünmüyorum onların doğum günlerinde ben de aynı ayarda hediyeler vereceğim, kimseden pahalı hediyeler istemiyorum' şeklinde konuştu.