"kerime" Ye Kitapseverlerden Yoğun İlgi

Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ikinci kitabı Kerime ile okuyucularıyla buluştu. 1930'lardaki döneme tanıklık yapan Kerime'ye kitapseverler...

Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ikinci kitabı Kerime ile okuyucularıyla buluştu. 1930'lardaki döneme tanıklık yapan Kerime'ye kitapseverler büyük ilgi gösterdi.

Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ikinci romanı Kerime ile TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 31'inci İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluştu. Kitapseverler bir dönemin tanıklığını yapana Kerime'ye yoğun ilgi gösterdi. Yazar Yenişehirlioğlu, fuarda gerçekleştirdiği imza gününde kitapseverlerin gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bahadır Yenişehirlioğlu, Kerime'nin ikinci romanı olduğunu belirterek, "Kerime 1930'larda ezanın Türkçe okunduğu dönemin kitabı aynı zamanda. Ama esas anlattığımız hem o dönem olmasının önünde, Kerime'nin ve kız kardeşi Nezihe'nin hayat hikayesi. İçiçe geçmiş baskıyı anlatan bir kitap. Devlet tarafından millete uygulanan baskıyla, baba tarafından kzılarına uygulanan baskıyı birbirinin içine geçerek anlatıyor" diye konuştu.

Kitap fuarına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Yenişehirlioğlu, "Edebiyatın desteklenmesi, okuma alışkanlığının desteklenmesi açısından böyle fiziki şartları da uygun bir ortamda bunun gerçekleştiriliyor olması bizler için de çok sevindirici" dedi.

Yazarların her şeyden beslenebileceğini dile getiren Yenişehirlioğlu, "Bir yazar açısından ticari kaygı önemli değildir. Önemli olan okuyucuyla buluşabilmesi. Benim böyle bir kaygım hiç olmadı" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz