Kermeste kredi kartına 12 ay taksit imkanı

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım için kermes...

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım için kermes açtı.

Hayırseverlerin ilk gün olmasına rağmen büyük ilgi gösterdiği Cumhuriyet Meydanı'ndaki eski Bank Asya binasındaki kermesin 15 gün açık kalacağı ve vatandaşların rahatlıkla alış-veriş yapması için kredi kartına 12 ay taksit imkanı sunulduğu belirtildi. Kermeste tatlıdan köfteye kadar çeşitli tatların yer aldığı kermeste, tanınmış marka giyim eşyalarının yanı sıra el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar da satışa sunuluyor.

Reklam
Reklam

Kermesin açılış kurdelesini kesen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Sivil toplum örgütleri tarafından geliri tamamen ihtiyaç sahiplerine aktarılmak üzere düzenlenen bu kermesler hayırlara vesile olmakta. Bu tür etkinliklere katkı sağlayan tüm yardımseverleri kutluyorum. Kimse Yok Mu Derneği de “Kimse yok mu? denildiğinde ben varım” diyerek dünyanın her tarafındaki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için koşuyor.” şeklinde konuştu.

Samsunluları kermese davet eden Kimse Yok Mu Derneği gönüllü üyesi Samsun eski Milletvekili Birnur Şahinoğlu ise kurulduğu andan itibarın Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri arasında bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Gönüllülük esasına dayanarak hizmetlerini büyük heyecanla yürüterek, ihtiyaç sahiplerine el uzatan Derneğimize destek ve katkı sağlayan herkesi kutluyorum.” dedi.

“Sosyal boyutta yardımlarda bulunan çok önemli bir derneğin üyesi olmaktan onur duyuyorum.” diyen Şahinoğlu, “Bir nebzede bizim çorbada tuzumuz olsun diyen herkesi imkanları çerçevesinde destek olmalarını bekliyoruz. Bu kermesten elde edilen maddi getiriyi, söz konusu ihtiyaç sahibi ailelere teslim edeceğiz. Şu bir gerçek ki kermesimiz ne kadar verimli geçerse bu ailelerimize o denli yardım etmiş olacağız. Bu sebepte tüm halkımızı kermesimize davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz