Kernek Mahallesi Sakinlerinden Örnek Davranış

Malatya Merkeze bağlı Kernek Mahallesi Muhtarı, mahalle sakinlerine Türk Bayrağı dağıtarak balkon ve pencerelerine asmalarını...

Malatya Merkeze bağlı Kernek Mahallesi Muhtarı, mahalle sakinlerine Türk Bayrağı dağıtarak balkon ve pencerelerine asmalarını istedi.

Kernek Mahallesi Muhtarı Metin Türkoğlu, son aylarda artan terör olaylarından dolayı mahalle sakinlerine 250 Türk bayrağı dağıtarak balkon ve pencerelere asılmasını istedi.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Ercan ise yaptığı açıklamada “ Son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı şehit olan askerlerimiz için böyle bir fikir geldi aklımıza. Kanal boyu esnafının bize vermiş oldukları desteklerle 250 adet Türk Bayrağı alarak evlere ve iş yerlerine dağıttık. Gerek şehit ailelerinin gerekse de gazilerimizin acısını bir nebzede olsa paylaşıyoruz, vatan için seve seve canını feda eden şehitlerimizin ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz