Kertenkele 19. bölüm Atv'de izleyenleriyle buluştu

Eğlenceli dizi Kertenkele son bölümüyle 7 Mart Cumartesi akşamı ekrana geldi. İzleyenlerine keyifli anlar yaşatan Kertenkele 19. bölümde; Kertenkele'nin Zehra için hayatını riske atması barışmak isteyen Zehra'yı bir hayli umutlandırdı.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in yer aldığı Kertenkele 19. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine eğlenceli anlar izleyenleri bekledi. Her hafta seyirciye keyifli bir akşam yaşatan Kertenkele son bölümünde İmam Ziya, Zehra'yla barışmak zorunda kaldı ve hamlelerini yaptı ancak Zehra ayrılıklarını dedesine anlatmaya karar verdi. Olay iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Kertenkele 19. bölümüyle Atv'de ekrana geldi.

KERTENKELE 19. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele'nin kapısına bırakılan not, onu Zehra ile barışmaya zorladı. Aksi halde, notu yazan kişi, Kertenkele'nin sahte bir hoca olduğunu herkese söyledi. Kertenkele'nin tek çaresi, Zehra ile barışmak, sahte evlilik oyununa kaldığı yerden devam etmekti. Ancak Zehra, dedesine her şeyi uygun bir dille itiraf etmeye karar verdi. Ayrıca Kertenkele'nin ayrılmış olmalarına rağmen Zehra için düşünmeden canını feda etmeyi göze alması Zehra'nın kafasını iyice karıştırdı.

Zehra, Kertenkele'nin kendisini sevdiğini düşünmeye başladı. Zehra, sahte evliliğe devam edip etmeme kararını vermek için Kertenkele'nin kendisini sevip sevmediğine emin olmak zorunda kaldı. Diğer yanda; Kertenkele'nin tüm uyarılarına rağmen, Şevket yine kumar oynadı ve başını derde soktu. Şevket bu kez öyle bir belanın içine düşmüştür ki Kertenkele, Şevket'i kurtarabilmek için kendini bir anda boks ringinde buldu. Bütün bunlar olurken, Zehra ve Kertenkele'nin sırrı malikânedekilerden biri tarafından öğrenildi. Zehra arkasında inkâr edemeyeceği bir kanıt bıraktı.