Kertenkele 34. bölüm fragmanında Ziya Hoca cezaevinde

Atv ekranının sevilen dizilerinden Kertenkele yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? soruları yanıtını buldu. 13 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek Kertenkele 34. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu.

Atv ekranlarının eğlenceli yapımı Kertenkele 34. bölüm fragmanında Ziya Hoca, aşkının karşılıklı olmasının sevincini yaşaymadan, cezaevine girer. Kertenkele dizisi bu hafta bomba gibi bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Kertenkele'de bu hafta Zehra, Ziya hocaya aşkını itiraf eder. Başrollerinde Timur Acar,Sera Tokdemir,Erdinç Gülener,Selahattin Taşdöğen'in oynadığı Kertenkele 34. bölüm fragmanındaki sahneler ve daha fazlası 13 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de kaldığı yerden devam edecek.

KERTENKELE 34. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele yeni bölüm fragmanında Zehra'da Kertenkele'ye olan aşkını dile getiriyor.İkili arasında artık hiçbir sır kalmamıştır. Fakat bu hiçbir şeyi çözmeyecektir. Ünsal, Kertenkele'nin peşindedir ve bütün aile Kertenkele'den nefret etmektedir. Kertenkele yeni bölümünde Ziya Hoca adıyla gerçek kimliğini gizlemek zorunda kalan Kertenkele, cezaevine atılır ancak tam da bu sırada beklenmedik bir gelişme yaşanır. Hem Zehra hem de kız kardeşi Betül tehlike altındadır.