Kertenkele 40. bölümünde sürpriz gelişme

Atv ekranlarının eğlenceli dizisi Kertenkele son bölümüyle yine kırdı geçirdi. Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Kertenkele 40. bölümünde Babasının ölümünden Zehra'yı sorumlu tutan Melis, Kertenkele ile yakınlaştı.

Kertenkele 40. bölümüyle bu hafta da izleyicilerini sürpriz gelişmelere tanık etti. Atv'nin sevilerek izlenen eğlenceli dizisinde bu hafta neler oldu? Melis'in babası Feruh, yaşadığı sıkıntıya dayanamayarak hayatını kaybetti. Babasının ölümünden Zehra'yı sorumlu tutan Melis'in bu zor zamanında tek dayanağı Kertenkele oldu. Bu gelişme, Kertenkele son bölümünde tüm dengeleri değiştirdi. Betül'ü tanımayan Kertenkele'nin hafızasını kaybettiğini anlayan Melis'in intikam amacı yerini sevgiye bıraktı. Başrollerini Serra Tokdemir ve Timur Acar'ın paylaştığı, Kertenkele 40. bölümü 7 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV'deydi!

KERTENKELE 40. BÖLÜM ÖZETİ

Evden kovulan Melis, Kertenkele'ye sığınırken, Melis'in evden kovulmasına kalbi dayanamayan Ferruh hastaneye kaldırılır fakat kurtarılamadı. Babasının ölümünden Zehra'yı sorumlu tutan Melis'in bu zor zamanında tek dayanağı Kertenkele'dir ve Kertenkele'nin de hafızasının yokluğunda bulabildiği tek güvenli liman Melis'ti. Bu zor zamanlar ikilinin yakınlaşmasını hızlandırdı. Kertenkele ve Melis yakınlaşırken Sokrat'ın adamları Kertenkele'yi buldu. Kertenkele bir yandan hafızasını geri kazanma mücadelesi verirken öte yandan Sokrat'la savaşmak zorundaydı. Öte yandan gidip gelen hafızasıyla başı dertte olan Kertenkele, hafızasını tümüyle geriye kazanmaya oldukça yaklaşmıştı. Yaşadığı şoke edici olaylar bu süreci daha da hızlandıracaktı. Şevket sonunda Kertenkele ile karşılaşır. Zehra ve Kertenkele'nin yolları kesişti. Fakat Melis, Zehra'nın Kertenkele'ye ulaşmasına engel olmakta kararlıydı. Çünkü Kertenkele, Melis için artık bir intikam aracı değil gittikçe bağlandığı bir insandı. Melis hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir şey yapacaktı. Artık bundan sonra her şey çok farklı olacaktı...