Kertenkele 57. bölümde Kertenkele muradına erdi

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Kertenkele 57. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı dizinin son bölümünde Kertenkele ve Kara Kemal arasındaki gerilim sürdü. İşte Kertenkele son bölümünde yaşananlar!

KERTENKELE 57. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Atv ekranlarının renkli yapımlarından olan Kertenkele yepyeni bölümleriyle ekran başındakilere keyifler anlar yaşatmaya devam ediyor. Her hafta sabırsızlıkla beklenen Kertenkele 57. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Eğlenceli ve bol çekişmeli sahneler, diziye damga vurdu. Yayınlanan son bölümde Kertenkele sonunda muradına erdi; kızı Şeyma'ya kavuştu. Bu gelişme malikânedeki tüm dengeleri alt üst etti. Ancak kahramanımızın başı yine beladan kurtulmadı. Kara Kemal intikam kararı verdi, Kertenkele'ye dövüşmekten başka çare kalmadı. Timur Acar ve Serra Tokdemir'in başrollerini paylaştığı Kertenkele 57. bölümü 19 Mart Cumartesi akşamı Atv'deydş!

KERTENKELE 57. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele yeni bölümünde; Ünsal komiser tarafından etrafı sarılan Akıncı hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir hamle yapmaya hazırlandı. Sokrat ise torunu Şeyma'yı Kertenkele'den geri alabilmek ve Akıncı'yı ortadan kaldırabilmek için üç kişilik gizemli bir fedai timini devreye soktu. Kertenkele'nin, kızı Şeyma'ya kavuşması ise malikânedeki dengeler alt üst etti. Şeyma, annesi olarak bildiği Bahar'la ve babası Kertenkele'yle bir aile gibi vakit geçirmek istiyor ancak bu durum Zehra'yı çileden çıktı.

Kertenkele 57. bölümünde yasadışı dövüş bahisleri düzenleyen bir çetenin Kara Kemal'i, Melis'e zarar vermekle tehdit etmesi ise ortalığı karıştırdı. Kemal sevdiği kadın uğruna ölümüne bir dövüş turnuvasına katılmak zorunda kaldı. Hicabi ise bütün cesaretini topladı ve Gizem'e açılmaya karar verdi ancak hiç tahmin edemeyeceği bir gerçekle yüzleşti Kara Kemal yaşadığı büyük bir kırılma sonucunda Kertenkele'den intikam alma vaktinin geldiğine karar verdi ve Kertenkele'nin karşısına çıktı. Kertenkele'nin Kara Kemal'le dövüşmekten başka şansı kalmadı.