Kertenkele 6. bölüm ATV'de ekrana geldi

Eğlenceli dizi Kertenkele 6. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kertenkele bu bölümde kendi cenaze namazını kıldırdı. Bu sahneler izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

ATV ekranlarının eğlenceli dizisi Kertenkele 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Kertenkele kendisine atılan iftiradan dolayı zor bir durumun içerisine düştü. Öte yandan Zehra ise duyduklarından sonra Kertenkele hakkında olumlu bir şeyler aramaya çalıştı. Başrollerini Timur Acar, Serra Tokdemir, Eda Özerkan ve Sinan Çalışkanoğlu'nun paylaştığı dizi yine izleyenlerine keyifli bir akşam yaşattı. Dün ekrana gelen Kertenkele son bölümü saat 20.00'da yayınlandı.

Kertenkele 6. bölümde Çağatay'ın kurduğu tuzak, Kertenkele'yi zor duruma düşürdü. Tuzak için ayarlanan kadın, Kertenkele'ye attığı iftirayla onu zor bir durumda bıraktı. Olay anında orada olan kişilerin hemen hemen tamamı anlatılanların doğru olduğunu düşündü. Kertenkele kendisine kurulan tuzağın farkındaydı ve buna bir çözüm bulmak, gerçek olana herkesi inandırmak istedi ancak bu öyle kolay bir iş değildi. Özellikle inandırmak istediği ise Zehra'ydı. Öte yandan Zehra ise anlatılanları duysa da bunlara inanmak istemedi.

Denizde bir ceset bulundu ve cesedin Kertenkele'ye ait olduğu iddia edildi. Ölünün ardından cenaze namazı kılınacaktı ancak namazı kıldırması için getirilen imam gerçek Kertenkele'nin kendisiydi.Ünsal ise Hale'nin ısrarıyla, Zehra'yı ve malikânedeki herkesi kandırdığını düşündüğü Ziya Hoca'nın peşindeydi. Kendisine oynanan oyunun arkasında kimin olduğunu öğrenmeye çalışan Kertenkele, masum olduğunu Zehra'ya ve Ekrem Bey'e kanıtlayabildi mi merak konusu oldu.