Keşan Belediyesi 7 Tane Çöp Kamyonu Aldı

Edirne’nin Keşan Belediyesi tarafından ilçenin temizliğinde kullanılmak üzere 7 adet çöp kamyonu alındı.Keşan Belediyesi Temizlik...

Edirne’nin Keşan Belediyesi tarafından ilçenin temizliğinde kullanılmak üzere 7 adet çöp kamyonu alındı.

Keşan Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan yeni alınan 7 çöp kamyonu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Toplantıya encümen üyeleri Alemdar Özbay, Zeynep Gürel, Temizlik İşleri Müdür Vekili Mücahit Erdoğan ve kamyon sürücüleri katıldı.

Özcan, Keşan Belediyesi’ne 12 adet çöp kamyonu alınmasının daha önce kararlaştırıldığını ve İller Bankası’ndan 2 milyon TL kredi talep ettiklerini belirterek, 7 adet Mistsubishi Fuso 859 E 6+1 metreküplük çöp kamyonların Devlet Malzeme Ofisi eliyle, KDV ve ÖTV dahil 107 bin TL’ye alındığını söyledi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, 5 adet Ford marka kamyonların da 15-20 gün içersinde Keşan’da olacağı bilgisini veren Mehmet Özcan, “Bu kamyonların da İstanbul’da aparatları takılacak. Bu kamyonlar da gelince kiralık olarak aldığımız araçlar geri gönderilecek. Bu iş için büyük gayret ve özveri gösteren temizlik işleri müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu araçları takip için bir tane de takip aracı alındı. Şuan alınan 7 kamyonun arkasında iş güvenliğini sağlayıcı sistemlerin yanı sıra güvenlik kamerası da bulunuyor. Bu son teknoloji sistem ile olası iş kazaları da önlenebilecek.” dedi.

Özcan, daha sonra yeni alınan çöp kamyonlarını kullanacak şoförlere hitap ederek, şunları söyledi: Bu kamyonlar 60 bin Keşanlının malıdır. Sizlere sıfır kilometre teslim edeceğimiz bu kamyonlara çok iyi bakmalısınız. Bu kamyonlar ne sizlerin ne de benim babamın malıdır. Kamyonlara, kendi malınız gibi bakmalısınız. Kamyonlarda en az 2 yıl arıza olmamasını bekliyorum. Elbette ki çalışan aksam arıza yapabilir. Ancak sizden isteğim kamyonları, hakkını vererek kullanın. Bu kamyonlarda 60 bin Keşanlının parası var. Allah kaza bela vermesin.

Reklam
Reklam

Özcan, ayrıca 5 adet daha büyük konteynır kamyonlarının geleceğini vurguladı. Kamyonlarda bulunan kamera sistemi ile çöpler döküldüğü esnada, şoför tarafından bu işlem görülecek, herhangi bir iş kazasının meydana gelmesi durumunda ise, şoför yapılan işlemi durdurabilecek

Mehmet Özcan son olarak 7 çöp kamyonunda bir tanesine binerek test sürüşü yaptı ve kamyonların tüm Keşanlılara hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: