Keşan Kaymakamı Dınkırcı:

 EDİRNE (AA) - Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, bölgedeki işletmelerin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için rüzgar ve biyogazın değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

EDİRNE - Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, bölgedeki işletmelerin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için rüzgar ve biyogazın değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Dınkırcı, ilçedeki bir iş yerinin açılışında yaptığı konuşmada, bölgenin tarım, hayvancılık ve turizm alanlarındaki potansiyelinin her geçen gün geliştiğini belirtti. Bölgedeki tarım, hayvancılık ve turizm işletmelerinin enerji ihtiyaçlarının düşük maliyetle karşılayabilmeleri için yenilenebilir enerjik kaynakları olan rüzgar, ve biyogazın değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Dınkırcı, şöyle konuştu: "Bu amaçla 7 Şubat'ta yayımlanan yenilenebilir enerji ile ilgili tebliğin iyi incelenmesi gerekiyor. Bu konuda Keşan Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vereceğiz. Çiftçileri ve iş adamlarını yenilenebilir enerji konusunda yatırım yapmaya davet ediyorum. Enerji günümüzde de önemli, gelecekte de önemli bir konu olmaya devam edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: