Keşan Kaymakamı Dınkırcı:

EDİRNE (AA) - Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, üreticilerin proje tabanlı çalışarak şirket, kooperatif veya üretici birliği şeklinde ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

EDİRNE - Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, üreticilerin proje tabanlı çalışarak şirket, kooperatif veya üretici birliği şeklinde ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi. Dınkırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orman İşletme Müdürü Sebahattin Canbakkal, Sağlık Müdürü Ergün Kurtar, Özel İdare Müdürü Metin Öztoprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Levent Arslaner ile Danişment ve Erikli köylerinde gezi ve incelemelerde bulunduğunu belirtti. Ziyaret edilen köylerde köy muhtarları ve vatandaşların sorunlarını dinlediğini ifade eden Dınkırcı, gelen talep ve sorunların ilgili yerlere en kısa sürede bildirileceğini vurguladı. KÖYDES'in 2014 programı hakkında da bilgi veren Dınkırcı, "Üreticilerimiz proje tabanlı çalışarak, şirket, kooperatif veya üretici birliği şeklinde ortak hareket etmeli" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: