Keşan Kaymakamı Narinoğlu Veda Etti

Keşan Kaymakamlığı'ndan Samsun İlkadım Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Narinoğlu, Keşan ilçesine veda etti.

Keşan Kaymakamlığı'ndan Samsun İlkadım Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Narinoğlu, Keşan ilçesine veda etti.

Narinoğlu, Keşan Kaymakamlığı'nda düzenlediği veda toplantısında, ilçede çok güzel günlerinin geçtiğini, her zaman birlik ve beraberlik anlayışı içinde görevini sürdürdüğünü belirtti.

Göreve ilk başladığı gün gibi heyecanlı olduğunu ifade eden Narinoğlu, "2 yıl 15 günlük görev süremde, huzur ve mutluluk içinde sizlerle çalıştık. Allah'a şükrediyorum ki gerek şahsım gerek ailem olarak sizlerin huzurunda karşınızda şahsen küçük düşürecek bir davranışım ve eylemim olmadı. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum. Ben bir Keşanlı'yım Keşan hemşehrisiyim. Her zaman sevgi dilini kullanmamız lazım. Keşan Edirne'nin güneyinde kimi yönlerden Edirne-den ilerde kimi yönden Edirne-ye denk, çevresi olan dinamik hareketli bir ilçe. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Basına da ayrıca teşekkür ediyorum. Basın kamu hizmeti yapmaktadır. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli'de Kaymakam Narinoğlu'na bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

Muhabir: Necdet Uybaş / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz