Keşan Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu:

EDİRNE (AA) - Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Keşan, İpsala ve Enez sac ayağındaki  bu beraberliğin üç kardeş kuruluş olarak önemli hizmetlere imza atacağına kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

EDİRNE - Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Keşan, İpsala ve Enez sac ayağındaki bu beraberliğin üç kardeş kuruluş olarak önemli hizmetlere imza atacağına kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, İpsala Ticaret Borsası ve Keşan Ticaret Borsası işbirliğinde düzenlenen toplantıda, bölgenin sorunlarını çözmeye yönelik her zaman bir çaba içerisinde olduklarını söyledi. Enez, İpsala, Keşan ve Trakya Bölgesi'nin gelişmesi için çalıştıklarını belirten Helvacıoğlu, "Keşan, İpsala ve Enez sac ayağındaki bu beraberliğin üç kardeş kuruluş olarak önemli hizmetlere imza atacağına kimsenin şüphesi olmasın. Bu kuruluşların, bölgenin menfaatleri, zenginleşmesi doğrultusunda tarım, turizm ve ticaret sektörlerine katkı vereceğini belirtmekte fayda görüyorum. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak Keşan dışında Enez ve İpsala'ya da her zaman katkı sağlayacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz" diye konuştu. İpsala Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin de sorunları yerinde tespit ederek çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz