Keşan Tso Yeni Binasında, 1 Ekim’de Faaliyete Başlayacak

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan yeni hizmet binası, 1 Ekim’de...

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan yeni hizmet binası, 1 Ekim’de faaliyete geçecek.

KTSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının, 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Helvacıoğlu, yeni binanın tüm çalışmalarının sona erdiğini, 1 Ekim’den itibaren faaliyete başlayacaklarını belirterek, “Binamız, bu hafta bize teslim edildi. Bizde, bugün (Dün) Edirne Valisi Hasan Duruer’i yeni hizmet binamızda ağırladık. Odamızın % 95’i bitti diyebiliriz. 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren odamız, üyelerimize ve Keşan’a yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Açılış töreni içinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Ekim ayı içerisinde tarih bekliyoruz. Ekim ayı içerisinde olmaz ise araya bayram girecek olmasından dolayı Kasım’ın ilk haftasında da bu açılış gerçekleştirilebilir.” dedi.

Reklam
Reklam

5 YILDIZLI HİZMET VERECEK

Mustafa Helvacıoğlu, hizmet binasında odanın yeni bölümlerinin olacağını ifade ederek, “Odamız 4 bölümden oluşacak. Bir katı başkanlık katı olacak. Yönetim ve meclis başkanı ile toplantı odaları olacak. Diğer katımız konferans salonu, 3. katımız hizmet birimlerinin olduğu kat, diğer katımızda komiteler ve meclis toplantılarının yapılacağı salon olacak. 4 katlı, bin 500 metrekarelik bu alanımız, 1 Ekim’den itibaren 5 yıldızlı hizmet vermeye hazırız. Bu sadece KTSO’nun değil, tüm Keşan’ın odası. Ekim meclisinde inşaat dosyasıyla ilgili bir çalışmamız vardı. Onu inşaat yeni bittiği için Ekim ayının ilk haftasında komiteler ve üyelerimizin katılımıyla bir inşaat dosyası adı altında, odamızın nereden nereye geldiğini anlatacağız.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: