Keşan’da Gece Kulübünde Yine Silahlar Konuştu: 2 Yaralı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan Birlik Sanayi Sitesi’ndeki bir gece kulübünde çıkan kavgada, 1’i ağır, 2...

Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan Birlik Sanayi Sitesi’ndeki bir gece kulübünde çıkan kavgada, 1’i ağır, 2 kişi yaralandı. 1 ay arayla aynı yerde meydana gelen 2 olayda, 3 kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Keşan-Malkara yolu üzerinde bulunan Birlik Sanayi Sitesi'ndeki bir eğlence yerinde meydana geldi. Ufuk Gülmez ve 3 arkadaşı, gittikleri eğlence yerinde daha önceden kavga ettikleri Ali Erkenci ve kardeşi Serkan Erkenci ile karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Ali Erkenci belinden çıkardığı tabancayla Ufuk Gülmez'i karnından vurdu. Yaralı halde eğlence yerinden dışarı çıkan Gülmez'i arkadaşları geldikleri otomobille hastaneye götürmek istedi. Ali Erkenci ise otomobilin arkasından ateş etti. Ateş açılan ve ön camı kırılan otomobille Keşan'daki özel bir hastaneye kaldırılan ve durumu ciddiyetini koruyan Ufuk Gülmez, daha sonra ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ufuk Gülmez’in beyin ölümünün gerçekleştiği, durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEKTEN CEZAEVİNDE YATMIŞTI

Olayın ardından Ali Erkenci kaçtı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ufuk Gülmez'in, 2007 yılında 'Kasten adam öldürmek' suçundan dolayı cezaevinde yattığı yaklaşık 3 ay önce Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak hapisten çıktığı belirtildi.

Birlik Sanayi Sitesi’nde bulunan ve kavganın çıktığı gece kulübünün yanındaki başka bir gece kulübünde ise bar sahipleriyle başka bir grup arasında, 15 Eylül 2012 tarihinde kavga çıkmış, çıkan kavga sonucu ise 2 kişi silahla vurularak yaşamını yitirmişti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: