Keşan'da Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Kaymakamlığı SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı), şehit aileleri ve gazileri...

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Kaymakamlığı SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı), şehit aileleri ve gazileri iftar yemeğinde bir araya getirdi.

İftara, Keşan Kaymakamlığı’na vekâlet eden İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yıldırım Alel, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Engin Sakallıoğlu, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Remzi Balcı, Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez, Kurum amirleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Reklam
Reklam

“Düşmanımız bir avuç eşkıya topluluğudur”

Oruçların açılarak iftar yemeğinin ardından konuşma yapan Gürbüz, Şehitlik mertebesinin çok yüksek bir mertebe olduğunu söyledi. Şehitlik mertebesinin o kadar yüce bir makam olduğunu ve şehit yakını olmanın da yüksek bir makam olduğunu dile getiren Mehmet Ali Gürbüz, “Bugün çok özel bir gün. Ramazan Ayı’nın akşamında birlikte iftar ediyoruz ve dua ediyoruz. Ama maalesef her sabah yeni şehit haberleri ile uyanıyoruz. Biz bu haberlerin sonunun bir gün geleceğine inanıyoruz. Düşmanımız bir avuç eşkıya topluluğudur.” şeklinde konuştu.

Gürbüz, bu konuşmasının ardından daire amirlerine, şehit aileleri ve gazilerin kamu kurumlarındaki işlerinde bizzat ilgilenmeleri talimatını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz