Keşan’da şüpheli gecekondu yangını

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Mustafa Kemalpaşa Mahallesi...

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.
Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Karanlıkdere Sokak'ta bulunan Ali İhsan Civan’a ait gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Bu sırada çevrede toplanan çok sayıda vatandaş yangını korku dolu gözlerle izledi.
Yangın sonrası gecekondu ve içinde bulunan eşyalar tamamen yanarak kül oldu.
Yanan gecekondunun çevresinde oturan vatandaşlar ise eve daha önce hiç görmedikleri 2 kişinin girip-çıktığını ve daha sonra evden alevlerin yükselmeye başladığını öne sürdü. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının verdiği ifade doğrultusunda kundaklama şüphesi üzerine araştırma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz