Keşan'da trafik kazası: 1 yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız nedeniyle panelvan tipi araca çarpan motosiklet...

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız nedeniyle panelvan tipi araca çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Zati Yörüker Caddesi’nden şehir merkezine seyir halinde olan Cüneyt Taner (34) yönetimindeki 22 PC 690 plakalı motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Paşayiğit Caddesi’nden şehir merkezi istikametine giden Erhan Demirkıran yönetimindeki 22 FN 899 plakalı panelvan tipi aracın arka sol tarafına çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Taner, çarpmanın da etkisiyle başını otomobilin camına çarparak, ağır yaralandı. Taner, olay yerine gelen 112 Hızır Acil Ambulansı ile alınarak Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Cüneyt Taner, daha sonra Edirne’de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz