Keşan'daki Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

EDİRNE (AA) - Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Doğan, ilçedeki çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

EDİRNE - Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Doğan, ilçedeki çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Paşayiğit'teki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nde çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını söyledi. Paşayiğit'e 250'şer mavi servi fidanı ve akçakesme bitkisi diktiklerini ifade eden Doğan, şunları kaydetti: "Toprak kaymaları ve erozyonu önlüyoruz. Bu projemizle çevre kirliliğini azaltmak, alanın oksijen miktarını artırmak ve alana dışarıdan bakıldığında estetik bir görüntü yaratmak istedik. Bu alanda damlama sulama sistemi kuracağız. Muammer Aksoy Caddesi'ndeki yaklaşık 900 metrekarelik Çocuk Parkı'nda da çalışmalarımız var. Parktaki mevcut oyun grubunu koruyarak yeni bir çevre düzenlemesi yaptık. Zemin kauçuk olarak değiştirildi ve alana yeni bir kum havuzu eklendi. Ayrıca parka küçük çok amaçlı mini bir saha yapıldı. Doğan, İstasyon Mahallesi'ndeki cami ve mezarlıkta da çalışmalar yaptık. Öte yandan ilçedeki budama çalışmaları mart ayına kadar devam edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz