Keşan’daki Kazada Ölü Sayısı 6’ya Yükseldi

Edirne'nin Keşan ilçesinde önceki gün otobüsle bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza da hayatını...

Edirne'nin Keşan ilçesinde önceki gün otobüsle bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza da hayatını kaybeden 5 kişinin ardından tedavi altındaki minik Göktuğ Çakmak’da(5) yaşama gözlerini kapadı.

Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Çakmak’ın babası Necmi ile annesi Şenay Çakmak, Keşan Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü daha önce gerçekleşen minik Göktuğ’un daha önce organlarını bağışlamıştı. Ancak minik Göktuğ'un kalbi durunca organ bağışı yapılamadı.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ

Dün gece Keşan Erikli kavşağında Ali İhsan Balta yönetimindeki 59 LT 222 plakalı otobüs ile içinde 6’sı çocuk 10 kişinin bulunduğu Necmi Çakmak yönetimindeki 22 RP 805 plakalı otomobil çarpışmış, kazada 5 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz